amazing

Vad hände med öl, lebbsex, sourcreamdipp och killar? La vi bara det i en hög och glömde bort det? Hur som helst så har jag har gått och skaffat mig en pojkvän, jag dricker knappt öl längre, sourcreamdipp kan slinka ner ibland och lebbsex får jag för lite av. Ungefär. Just nu trivs jag ganska bra med hur det är. Men jag trivs inte utan min Sourcream-brud och Lilltallen så på lördag styrs det party. Jag ska dricka öl. Alla ska dricka öl. Jag är otaggad men hörrni, det kommer! Det blir bra det här. Snart är vi igång igen. 

Lilltallen fyller 18 på måndag och det är ju ingenting som man bara kan missa sådär.  

/Lebben

jag säger bara det:



/Scb

wanna go crazy

Jag har way to much blod i alkoholomloppet. Det har jag haft hela helgen.

/Scb

scary


/L

bloggtorka

Jag dricker mindre öl än någonsin, grillar alldeles för mycket korv, har gött sex, äter för mycket sourcream- & bearnaisechips, träffar mina brudar way mucho för lite, spelar för mycket ölspel på minttu, dricker för lite kaffe med Scb och äter för lite tårta med Lilltallen = Har ingenting att blogga om. Bloggtorka så det skriker om det. 

Ha en trevlig helg mina chompiesar, vi ses i dimman someday! 
/Lebben



say whaaaat?



Vilken jävla morsa.. 
/L

aa ni vet

Jag gillar inte jobbiga personer. 

/L

Once a lifetime

Lilltallen säger:

-Amanda, nu ska jag be dig om en sak.
-Aha?
-Detta kommer jag bara be dig om EN enda gång i hela mitt liv.
-Vadå?
-Kan du sminka mig på ryggen?

/Scb

marabou - för dig som vill ligga

Jag äter choklad. Att äta choklad ska öka sexlusten har jag hört.

Fast jag vet inte om det är bra eller dåligt om min sexlust ökar.

/Scb

förjävla fräscht

/L

just idag är jag stark, just idag mår jag bra

Sminket är lagt, kläderna är på, fem naglar är målade, tampongen är uppkörd, maten är i magen, nu återstår bara ett toalettbesök, att fixa håret och måla de fem andra naglarna sen är jag fit for fight så att säga. Det ska festas ikväll!

Vart är mina b-rudar?
/Lebbso

klockrent

Älskar gruppen: Nån: "blev du utkastad från krogen?" "nej" så heter man Amanda Kämpe :PppPp


/Lebben

dingedongen killekongen

"Mamma, finns det te?"
"Nej"
"Nähäää, snopp då?"
"Haha"
"Var det där ett ja?"

/Scb

in your face

Nu blev jag glad. Och lättad!

Kollade nyss på Bella & Tyra show när dom hade Egoina som gäst. Dom snacka sex, bajs, mens, porr och allt ni kan tänka er.  När helt plötsligt någon av dom säger: "Jo, men det finns ju folk, eller iallafall någon eller några i världen, som har både snopp och fitta. Det har jag hört"

Så: min dröm som jag hade (som jag inte tänker dra upp här), men många av er vet vad jag menar. Den var inte konstig. HA in your faces, bitches. Så nu kan ni sluta mobba mig. Okej.

/Scb

yeah, and dude, have a nice day

Säger bara en sak:

Det finns aldrig någon bra tidpunkt att ha mens. Den har alltid dålig timing. Det spelar ingen roll om du styr den själv med dina p-piller. Den bra tidpunkten för mens finns inte ändå.
Mens är som att ha den största idioten man vet brevid sig hela tiden i en vecka. Det är som att leta efter sitt påskägg men aldrig hitta det. Det är som att en liten jävligt irriterande dvärg står och boxar dig i magen. Det är som att en tidvattenvåg kommer och alla dina närstående springer iväg för att du är en jävla bitch och inte på grund av vågen, men du står kvar med ditt hus som har rasat ner i en hög med bråte och du förstår ingenting. Det tar en extra stund att tänka för att hjärnan funkar inte i rätt takt. Det enda du förstår är att nånstans i den där högen av bråte ligger tampongerna. Du måste ha tampongerna.

Det är bara att börja gräva.

Och det är ett jävla helvete.
/Scb

please don't leave me, ever

Ja. Nu kan jag inte hålla det hemligt längre. Vi är tillsammans, jag och Justin. Här är ett av våra happy moments, då vi möttes första gången:



/Scb

school answering machine

/L

up your but with a coconut




Har haft den här låten på huvet ända sen igår när jag var och åt mat hos Pb. Blir fan galen. Tack Pb!
Så nu tänkte jag låta er bli galna med.

Btw kollade jag på Paranormal Activity igår, alldeles ENSAM, mitt i natten. Ingen bra idé. Har vaknat 70 gånger inatt, drömt om filmen och svettats. Den var sjukt läskig. 

Regel nr 1:
-Kolla aldrig på skräckfilm när du är ensam.

/Scb

RSS 2.0